Most recently SVG Multiple choice Questions and Answers pdf

11. Which of the following tag of SVG is used to draw a line?
A. linear
B. line
C. Both of the above.
D. None of the above.
Ans: B

12. Which of the following tag of SVG is used to draw a close ended polygon?
A. polygon
B. polyline
C. path
D. None of the above.
Ans: A

13. Which of the following tag of SVG is used to draw a open ended polygon?
A. polygon
B. polyline
C. path
D. None of the above.
Ans: B

14. Which of the following tag of SVG is used to draw a free flow path?
A. polygon
B. polyline
C. path
D. None of the above.
Ans: C

15. Which of the following tag of SVG is used to draw text?
A. text
B. polyline
C. path
D. None of the above.
Ans: A

16. Which of the following attribute of text tag of SVG represents the x axis cordinates of glyphs?
A. x
B. y
C. dx
D. dy
Ans: A

17. Which of the following attribute of text tag of SVG represents the y axis cordinates of glyphs?
A. x
B. y
C. dx
D. dy
Ans: B

18. Which of the following attribute of text tag of SVG represents shift along with x-axis?
A. x
B. y
C. dx
D. dy
Ans: C

19. Which of the following attribute of text tag of SVG represents shift along with y-axis?
A. x
B. y
C. dx
D. dy
Ans: D

20. Which of the following attribute of text tag of SVG sets the rotation to be applied to all glyphs?
A. rotation
B. y
C. dx
D. dy
Ans: A

Read More Questions:
SVG MCQs Part1
SVG MCQs Part2
SVG MCQs Part3
SVG MCQs Part4
SVG MCQs Part5

0 comments: