Showing posts with label Basic SVG Interview Questions And Answers. Show all posts
Showing posts with label Basic SVG Interview Questions And Answers. Show all posts

Most recently SVG Multiple choice Questions and Answers pdf

11. Which of the following tag of SVG is used to draw a line?
A. linear
B. line
C. Both of the above.
D. None of the above.
Ans: B

12. Which of the following tag of SVG is used to draw a close ended polygon?
A. polygon
B. polyline
C. path
D. None of the above.
Ans: A

13. Which of the following tag of SVG is used to draw a open ended polygon?
A. polygon
B. polyline
C. path
D. None of the above.
Ans: B

14. Which of the following tag of SVG is used to draw a free flow path?
A. polygon
B. polyline
C. path
D. None of the above.
Ans: C

15. Which of the following tag of SVG is used to draw text?
A. text
B. polyline
C. path
D. None of the above.
Ans: A

16. Which of the following attribute of text tag of SVG represents the x axis cordinates of glyphs?
A. x
B. y
C. dx
D. dy
Ans: A

17. Which of the following attribute of text tag of SVG represents the y axis cordinates of glyphs?
A. x
B. y
C. dx
D. dy
Ans: B

18. Which of the following attribute of text tag of SVG represents shift along with x-axis?
A. x
B. y
C. dx
D. dy
Ans: C

19. Which of the following attribute of text tag of SVG represents shift along with y-axis?
A. x
B. y
C. dx
D. dy
Ans: D

20. Which of the following attribute of text tag of SVG sets the rotation to be applied to all glyphs?
A. rotation
B. y
C. dx
D. dy
Ans: A

Read More Questions:
SVG MCQs Part1
SVG MCQs Part2
SVG MCQs Part3
SVG MCQs Part4
SVG MCQs Part5